Karriär

Vi är passionerade när det kommer till att erbjuda juridiska tjänster av högsta kvalitet och bygga ett starkt team av skickliga advokater. Här lägger vi upp våra rekryteringsannonser för lediga tjänster. Självklart tar vi också emot spontanansökningar.

Vill du ta nästa steg i din juridiska karriär och bli en del av Advokatfirman Ljung? Välkommen med din ansökan.


 

Ledig tjänst: Advokat, Delägare

Om Advokatfirman Ljung
Advokatfirman Ljung är en etablerad mindre byrå som bildades 1958. Medarbetarna har mångårig erfarenhet inom advokatyrket och våra klienter återfinns inom en rad olika branscher och i varierande storlekar. Vi biträder klienter huvudsakligen inom fastighetsrätt, entreprenadrätt, familjerätt, skadeståndsrätt, försäkringsrätt, brottmål, socialrätt och allmän tvistelösning.

Din roll
Efter det att några delägare fallit för åldersstrecket befinner sig byrån just nu i en spännande tillväxtfas och vi söker därför en eller flera advokater som vill vara med att växa med oss i ett framtida delägarskap.

Som advokat och framtida delägare på byrån får du del i ett välrenommerat varumärke med god ärendetillströmning. Eftersom byrån befinner sig på en tillväxtresa finns goda möjligheter att påverka byråns framtid och vara en naturlig del av förändringsarbetet.

Vad vi erbjuder
Vi ser att det finns betydande fördelar med att driva advokatverksamhet i mindre format både vad gäller interna byråförhållanden och i förhållande till klienter med korta ledtider och ett stort personligt engagemang.

Byrån erbjuder en trevlig och familjär arbetsplats i fina lokaler, centralt belägen i hjärtat av Göteborg och kollegor med stark sammanhållning. Vi värdesätter ett öppet, trevligt och förtroendefullt samarbetsklimat och ett arbetssätt präglat av omsorg och tillgänglighet i förhållande till våra klienter.

Det finns 2–3 lediga advokatrum på byrån med full kontorsservice, bemannad reception och sammanträdesrum m.m. Delägarna delar på gemensamma kostnader.

Ansökan
Vid frågor kring rekryteringsprocessen eller vid anmälan om intresse är du välkommen att kontakta:

Rolf Glimstedt:
070-606 96 58
E-post

Claes Pettersson:
070-852 08 18
E-post

Om du söker mer information om byrån, är du välkommen att ringa 031-17 42 60